We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft.

Please switch to a more secure browser such as Chrome, Firefox or Edge.

Yritysten kehittämispalvelut – Analyysi ja Konsultointi

Edustatko pk-yritystä, joka haluaa kehittää liiketoimintaansa, kasvaa, uudistua ja kansainvälistyä? Kaipaisitko osaavaa asiantuntijaa auttamaan näissä ponnisteluissa?

Palvelussa saat avuksesi kokeneen konsultin kehittämään yritystäsi.

DMF Business Designin asiantuntemus on käytettävissäsi myös Yritysten kehittämispalvelujen puitteissa. Toimimme palveluntuottajana ELY-keskuksen pk-yrityksille tarjoamissa Analyysi- ja Konsultointi -palveluissa.

ELY-keskuksen palvelu on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat kehittyä suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Yrityksesi voi olla esimerkiksi parantamassa asiakaskokemusta, hakemassa kasvua kotimaassa tai kansainvälisesti, tehostamassa toimintaansa tai kehittämässä innovatiivista palvelua.

Konsulttimme ovat käytettävissä Analyysi-palvelussa (Virpi Martikainen ja Tommi Rissanen) ja Konsultointi-palvelussa seuraavilla aihealueilla: kasvu ja kansainvälistyminen (Virpi Martikainen ja Tommi Rissanen), tuottavuus ja digitalisointi (Tommi Rissanen), markkinointi ja asiakkuudet (Timoteus Tuovinen) ja innovaatioiden kaupallistaminen (Virpi Martikainen).

Voimme hyödyntää kaikkien konsulttiemme osaamista Yritysten kehittämispalvelujen sopimusehtojen puitteissa.

Analyysi-palvelun kesto on tavallisesti yhden päivän, ja se maksaa yritykselle 260 euroa + alv/päivä.

Konsultointi-palvelun kesto on 2–5 päivää kerrallaan, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä. Konsultointia voi saada korkeintaan 15 päivää kolmen vuoden aikana.

Käytämme evästeitä. Tietosuojaseloste Salli
Tietosuoja