We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft.

Please switch to a more secure browser such as Chrome or Firefox.

Kehitysprojekti

Oletko saanut loistavan idean uudesta tuotteesta tai palvelusta? Suunnitteletko uuden liiketoiminta-alueen käynnistämistä? Vai onko edessäsi muutos, mutta käytännön työ pitää sinut kiireisenä?

Me autamme kasvamaan.

Onnistunut kehitysprojekti vaatii ihmisymmärrystä

Onnistuneen kehitysprojektin taustalla on aito tarve ja motivoituneita ihmisiä. Ihmiset tekevät muutoksen – siksi on tärkeää, että projektin toteuttamisessa käytetään ihmiskeskeisiä menetelmiä.

Muotoiluajattelu tuo inhimillisen näkökulman tuotteiden, palveluiden, prosessien ja liiketoimintamallien suunnitteluun. Yhdistämällä ihmisymmärrystä ja muotoiluajattelua kehitysprojektiisi, ihmisten on helpompi sitoutua muutokseen ja toteuttaa kehitystyön tuloksia myös käytännössä.

Meistä saat kumppanin kaikkiin kehitysprojektin osa-alueisiin kokonaisuuden hallinnasta seurantaan ja dokumentointiin. Teemme kattavat selvitykset markkinasta, asiakkaista ja alueesta ja autamme rahoituksen hankkimisessa ja kumppanien löytämisessä.

Kehitysprojekti yhdessä maaliin

Työskentelyssämme kaiken pohjana on syvällinen ymmärrys liiketoiminnastasi. Tavoitteet ovat tarkat – ja lähtöisin sinun tarpeistasi. Työskentelemme tiiviissä ja käytännönläheisessä yhteistyössä kanssasi, sinulle sopivilla työkaluilla ja menetelmillä. Ketterä tiimimme koostuu kokeneista liiketoiminnan asiantuntijoista, joiden vahvuudet – johtaminen, palvelumuotoilu, liiketoiminnan ja teknologioiden ymmärrys – valjastetaan sinun yrityksesi käyttöön.

Liiketoiminnan muotoilu tuottaa vaikuttavia tuloksia

Onnistunut kehitysprojekti kasvattaa aina myös omaa ja organisaatiosi osaamista. Parhaimmillaan se innostaa yrityksesi ihmisiä ja kasvattaa motivaatiota käyttää ja hyödyntää projektin tuloksia.

Business design on tavoitteellista toimintaa ja tuottaa mitattavissa olevaa tulosta. Arvonnousun ei tarvitse olla suoraan rahallista – se voi olla lisääntyvää työhyvinvointia, mitattavasti parantunut asiakaskokemus ja entistä paremmin asiakkaasi tarpeita vastaava tuote – pääasia on se, että saavutamme yhdessä asetetut tavoitteet.