We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft.

Please switch to a more secure browser such as Chrome or Firefox.

Liiketoimintamallit

Mietitkö, miten saat aikaan kannattavaa liiketoimintaa? Tarvitsetko apua uuden tuotteen tai palvelun rakentamisessa? Autamme sinua rakentamaan liiketoimintamallin, joka menestyy markkinoilla!

Käytännöllinen työotteemme ja oikeat työkalut auttavat löytämään oikean suunnan.

Kuinka menestyvä liiketoimintamalli rakennetaan?

Liiketoiminnan ollessa uuden edessä tärkeintä on ymmärtää asiakkaiden todelliset tarpeet. Kun pystyt vastaamaan tarpeisiin, on edessä vielä arvon luominen – eli kuinka muuttaa tuote tai palvelu kannattavaksi liiketoiminnaksi?

Konsultointia kannattaa hyödyntää, kun haluat saada tuotteen tai palvelun menestymään markkinoilla ja varmistaa riittävän erottumisen kilpailijoista. Ammattilaisen avulla saat selkeän kuvan liiketoimintamallista ja sen kehittämisestä.

Meillä kehittämisen avaimena on ihmisymmärrys. Ihmiskeskeisen näkökulman avulla ymmärrämme, miten yrityksen lähellä olevat ihmiset kokevat yrityksen ja sen palvelut. Muotoiluajattelun kautta löydämme oikeat prosessit ja toimintatavat ihmisymmärryksen kautta nousseiden tarpeiden tyydyttämiseen, ja asiantuntijoidemme syvällinen ymmärrys liiketoiminnan lainalaisuuksista tukee strategisia ja taloudellisia tavoitteitasi.

Meille olennaista on lopputulos, eli mitä yritykselle liiketoiminnan kehittämisestä jää käteen. Kokemuksemme ja näkemyksemme innovatiivisista liiketoimintamalleista on kertynyt työskentelystä monien erilaisten yritysten ja palveluiden parissa. Yhdistämme oppimme vastuullisuuteen, toimimme aina tulevaisuuden kannalta kestävän kehityksen puolesta.

Työpajat liiketoimintamallin kehittämiseen

Työskentelytapamme ytimessä ovat liiketoimintamallityöpajat, joissa rakennamme yhdessä menestyksekkään liiketoimintamallin tuotteellesi tai palvelullesi. Työpajojen sisältö suunnitellaan tarkasti tarpeitasi kuunnellen.

Työpajat sisältävät

  • asiakastarpeen ja liiketoimintamallin nykytilan määrityksen
  • liiketoimintamallin elementtien rakentamisen – arvolupaus, arvon tuotanto ja ansaintamalli suhteessa asiakkaiden tarpeisiin
  • liiketoimintamallivaihtoehtojen taloudellisten skenaarioiden määrittämisen ja jatkuvan kehittämisen työkalut.

Palvelun lopputuloksena sinulla on selkeä, sidosryhmille viestittävissä oleva liiketoimintamallin kuvaus sekä näkemys ja työkalut sen kehittämiseksi!