We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft.

Please switch to a more secure browser such as Chrome, Firefox or Edge.

Liiketoimintamallit

Me autamme sinua rakentamaan uudelle tuotteelle tai palvelulle liiketoimintamallin, joka ei kavahda muutoksia vaan mahdollistaa nopean reagoinnin kovissakin myrskyissä.

Asiakastarpeiden muuttuessa on reagoitava nopeasti.

Liiketoimintamallien kehitystyöpajat

Toteutamme kanssasi sarjan liiketoimintamallityöpajoja, joissa rakennamme menestyksekkään liiketoimintamallin uudelle tuotteelle tai palvelulle. Työpajojen sisältö räätälöidään tarpeittesi mukaan. Niissä käydään vaiheittain läpi asiakastarpeiden tunnistaminen, liiketoimintamallin määritys, erilaisten taloudellisten skenaarioiden laatiminen ja työkalut liiketoimintamallin jatkuvaan kehittämiseen.

Palvelun lopputuloksena sinulla on selkeä, sidosryhmille viestittävissä oleva liiketoimintamallin kuvaus sekä näkemys ja työkalut sen edelleen kehittämiseksi olosuhteiden muuttuessa.

Työpajakokonaisuus sisältää tyypillisesti kolme työpajaa ja niiden valmistelun ja tulosten dokumentoinnin toimivaksi liiketoimintamalliksi. Työpajojen sisältö:

  • Asiakastarpeen ja liiketoimintamallin nykytilan määritys
  • Liiketoimintamallin elementtien rakentaminen; arvolupaus, arvon tuotanto ja ansaintamalli suhteessa asiakkaiden tarpeisiin
  • Liiketoimintamallivaihtoehtojen taloudelliset skenaariot ja jatkuvan kehittämisen työkalut

Liiketoimintamallin kehittämisen työpajasarjan hinta on 9.000 € + alv.

Käytämme evästeitä. Tietosuojaseloste Salli
Tietosuoja