We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft.

Please switch to a more secure browser such as Chrome or Firefox.

Mipcom messutapahtuma vahvistaa: The Business Is Back, elokuva- ja tv-kauppa käy taas

Sijoitukset av-alaan jatkavat kasvuaan, eikä menestys ole kiinni pääomista, vaan riittävän laadukkaasta ja kiinnostavasta tarjonnasta. Tässä podcastissa MIPCOM ohjelmamessuilla vieraillut sijoitusrahasto IPR.VC:n Timo Argillander arvioi tapahtuman antia ja pohtii, voisiko eteläkorealainen menestyssarja Squid Game avata ovia maailmalla suomenkielisillekin tuotannoille.

Kättely ja varovaiset halailut palasivat bisnekseen samalla kun suomalainen av-ala käy Argillanderin mukaan läpi hienoa muutosta. Suomalaisten tuotantojen rooli maailmalla kasvaa.

Podcastin lopulla Argillander pohtii, millaisia mahdollisuuksia elinkeino- ja liike-elämälle avautuu kestävän kehityksen myötä.

Timoteus Tuovinen
Timoteus Tuovinen

Timoteuksella on yli kolmen vuosikymmenen kokemus liikkuvan kuvan liiketoiminnasta kaikilla jakelualustoilla. Digitaalisten sisältöjen tuottaminen ja jakelu ovat Timoteuksen erikoisosaamista, ja hänellä on syvä ymmärrys kuluttajien valintamotiiveista ja käyttäjäkokemuksen merkityksestä sisältöliiketoiminnassa. Timoteus on johtanut startupeille suunnattua yrityskiihdyttämöä ja valmentanut kymmenien erikokoisten yritysten tuote- ja liiketoimintakehitystä. Timoteus toimii ELY-keskuksen hyväksymänä Yritysten kehittämispalvelujen asiantuntijana Konsultointi-palvelun aihealueella markkinointi ja asiakkuudet.

Heräsikö ajatuksia? Lähetä viesti.

Pyrimme vastaamaan sinulle vuorokauden sisällä.