We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft.

Please switch to a more secure browser such as Chrome or Firefox.

Rahoitussuunnittelu

Rahoitusta kehitysprojektiin, muutoshankkeeseen tai muuhun kasvuvaiheeseen – mutta mistä? Tunnetko rahoittajien vaatimukset? Ei hätää, me tunnemme!

Löydämme yrityksellesi sopivat rahoituslähteet.

Rahoituksen saaminen vaatii hyvän suunnitelman

Rahoituksen hankinta on omanlaisensa projekti, joka vaatii osaamista. Rahoituksen saaminen on kuitenkin sellainen alkusysäys yrityksen kasvulle, että tilaisuus kannattaa hyödyntää. Rahoituksen hankkimiseen panostaminen tuottaa tulosta, mutta sinulla ei välttämättä ole aikaa suunnitteluun tai rahoittajien vaatimuksiin perehtymiseen – kuulostaako tutulta?

Meille rahoittajien vaatimukset ovat tuttuja. Olemme toimineet pitkään niin julkisten kuin yksityistenkin rahoittajien kanssa. Tunnemme Business Finlandin, ELY-keskusten ja enkeli- ja pääomasijoittajien vaatimukset ja rakennamme suunnitelmat niiden mukaisiksi.

Kun otat meidät avuksesi rahoituksen hankintaan

  • löydämme sinulle sopivat rahoittajat
  • viemme prosessin ripeästi läpi
  • laadimme kaikki tarvittavat esitykset ja liitteen, kuten rahoitushakemukset ja projektisuunnitelmat
  • tuemme hakuprosessissa ja rahoittajatapaamisissa.

Ammattilaisen avulla todennäköisyys saada rahoitusta kasvaa merkittävästi

Liiketoiminnan syvällinen ymmärrys on lähtökohtana työskentelyssämme, ja yhdessä työskennellen tunnistamme tarkasti myös sinun yrityksesi rahoitustarpeet ja kartoitamme soveltuvat rahoituslähteet.

Vahvuuksinamme pidämme liiketoiminnan ymmärryksen lisäksi ihmisymmärrystä, muotoiluajattelua ja vahvaa digitaustaa. Ketterä tiimimme tarjoaa monipuolista osaamista, ja selkeät prosessit ja työkalut auttavat rahoitussuunnitelman laatimisessa. Nopean ja systemaattisen prosessin avulla todelliset tarpeesi kirkastuvat ja yrityksesi rahoitusosaaminen kehittyy. Et tarvitse rahoituksen hakemiseen niin paljoa omaa työpanosta, mutta tavoitteista ei tarvitse joustaa!