We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft.

Please switch to a more secure browser such as Chrome or Firefox.

SHINE! Musiikki-, av-, kirjallisuus-, peli- ja xr-alat yhdessä koolla

SHINE!
  | 


SHINE! Musiikki-, av-, kirjallisuus-, peli- ja xr-alojen yritykset ja ammattilaiset kokoontuivat ennen vappua verkostoitumaan ja hakemaan yhteistä kasvua. Lue lisää Creative Finlandin sivuilta:

https://www.creativefinland.fi/post/uudenlainen-yhteys-shine-kumppanuustapahtuma-toi-monistettavien-sisaltojen-tekijat-yhteen

Virpi Martikainen
Virpi Martikainen

Virpi on uusien liiketoimintojen sparraaja, jonka toimialatuntemus kattaa muun muassa internet- ja mobiilipalvelut. Virpillä on pitkä kokemus markkinamuutosta hyödyntävien tuotekehityshankkeiden johtamisesta ja toteuttamisesta, myynnistä, strategiaprosesseista sekä strategioiden käytäntöön viemisestä. Virpi tuntee hyvin yritysten kehittämiseen suunnatut rahoitusinstrumentit ja hän toimii ELY-keskuksen hyväksymänä Yritysten kehittämispalvelujen asiantuntijana Analyysi-palvelussa ja Konsultointi-palvelussa aihealueilla kasvu ja kansainvälistyminen ja innovaatioiden kaupallistaminen. Hallitustyöskentelyyn Virpi on perehtynyt yrityssparrausten lisäksi suorittamalla Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -tutkinnon.

Lähetä viesti

Heräsikö ajatuksia? Lähetä viesti.

Pyrimme vastaamaan sinulle vuorokauden sisällä.