We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft.

Please switch to a more secure browser such as Chrome, Firefox or Edge.

Strategia

Tuntuuko tulevaisuus sumuiselta? Päivitätkö strategisia vaihtoehtojasi vai tarvitsetko kokonaan uuden strategian tuleville vuosille?

Tarvitset päätökset suunnasta
ja vauhdista.

Tarvitset päätökset suunnasta ja vauhdista, pätevät ennusteet, tiedon missä sinä ja kilpailijasi olette – ja hyvän luotsin liikkeellelähtöön.

Strategian kirkastamisessa, jos missä, kannattaa ottaa DMF-ammattilainen apuun. Meiltä saat koko työkalupakin: prosessit, trendi- ja markkina-analyysit, benchmarkit, tutkittua ihmisymmärrystä ja apua toimivien liiketoimintamallien löytämiseen. Voimme toimia myös strategiasi sparraajana lyhyen tai pidemmän ajan.

Strategiapalvelun toteutamme aina yrityksesi tilanteeseen parhailla menetelmillä ja työkaluilla tehokkaissa työpajoissa. Lopputuloksena yrityksesi suunta on selkeä ja vaadittavat toimenpiteet on kirjattu, vastuutettu ja aikataulutettu. Käytämme palvelun toteutuksessa myös tarpeisiisi sopivia tehokkaita online-työkaluja.

DMF on strategiatyön erikoisosaaja. Sovellamme hyviksi todettuja strategiatyön periaatteita juuri sinun toimialaasi ja liiketoimintaasi varten sopiviksi.

Käytämme evästeitä. Tietosuojaseloste Salli
Tietosuoja