We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft.

Please switch to a more secure browser such as Chrome or Firefox.

Strategia

Minne yrityksesi on menossa? Onko tulevaisuudessa ratkaisemattomia kysymyksiä? Tuntuuko siltä, että on aika päivittää strategisia vaihtoehtoja tai hakea kokonaan uutta suuntaa?

Onnistu ihmisten johtamisessa ja saavuta tavoitteesi.

Strategia on oikea reitti kohti tavoitteitasi

Strategian kirkastamisessa, jos missä, kannattaa ottaa DMF-Strategian kirkastamisessa tärkeintä on päätös siitä, minne mennään ja millaista vauhtia. Oikeiden ratkaisujen tekemiseen tarvitset pätevät ennusteet ja tietoa nykyhetkestä: missä olet nyt, missä kilpailijasi ovat nyt? Päätös suunnasta ja vauhdista on suuri – silloin asiantuntija-apu toimii hyvänä luotsina.

Me tuomme strategiatyöhön

  • tutkittua ihmisymmärrystä
  • toimivia liiketoimintamalleja
  • trendi- ja markkina-analyysit
  • prosessien kehittämisen
  • sparrauksen strategian käytännön toteuttamisessa.

Teemme strategiatyötä ihmisymmärryksen ja vankan liiketoimintaosaamisemme pohjalta. Yhteisenä tavoitteenamme on kannattavan kasvun aikaansaaminen, ja toimimme systemaattisesti oikean reitin löytämiseksi juuri sinun yrityksellesi. Muotoiluajattelu ja vahva digitaustamme tuovat strategiatyöhön vielä lisäulottuvuuden, josta poimimme sinulle hyödyllisimmät välineet ja menetelmät.

Tehokkaissa työpajoissamme viemme strategiatyön myös käytännön tasolle: lopputuloksena yrityksesi suunta on selkeä ja vaadittavat toimenpiteet on kirjattu, vastuuhenkilöt löydetty ja toimet aikataulutettu.

Strategiatyössä onnistuminen näyttäytyy liikevaihdon kasvuna, positiivisena tuloksena, hyvänä työelämänä!