We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft.

Please switch to a more secure browser such as Chrome or Firefox.

Tiimi

DMF Business Design yhdistää eri osaamisia yrityksesi eduksi. Liiketoiminnan kehittämisessä asioita on kyettävä tarkastelemaan monesta eri kulmasta.

Tiimimme ja verkostomme kokemuksesta, näkemyksestä ja osaamisesta syntyy lisäarvoa, jossa yhdistyy liiketoiminnan kehitys, ihmisymmärrys, teknologiaosaaminen ja design thinking. Ota yhteyttä ja tutustutaan!

Liisa Kotilainen

Liisa yhdistää työssään ihmisymmärrystä, strategista näkemystä ja operatiivista osaamista. Liisan kokemus kattaa digitaalisen median, myynnin ja markkinoinnin lisäksi palvelumuotoilun ajattelumallit ja käytännön. Muutosjohtaminen, mahdollisuuksien hyödyntäminen ja liiketoiminnan kasvattaminen kiinnostavat Liisaa, jonka kokemuksesta ja osaamisesta on hyötyä sekä strategisissa että operatiivisissa hankkeissa. Liisa on myös suosittu kouluttaja. Ennen business designer -yrittäjyyttään Liisa on toiminut johtajana useilla eri toimialoilla kuten media-, matkailu-, it- ja markkinointialalla.

+358 40 535 0137
liisa@dmfbusiness.fi

Virpi Martikainen

Virpi on uusien liiketoimintojen sparraaja, jonka toimialatuntemus kattaa muun muassa internet- ja mobiilipalvelut. Virpillä on pitkä kokemus markkinamuutosta hyödyntävien tuotekehityshankkeiden johtamisesta ja toteuttamisesta, myynnistä, strategiaprosesseista sekä strategioiden käytäntöön viemisestä. Virpi tuntee hyvin yritysten kehittämiseen suunnatut rahoitusinstrumentit ja hän toimii ELY-keskuksen hyväksymänä Yritysten kehittämispalvelujen asiantuntijana Analyysi-palvelussa ja Konsultointi-palvelussa aihealueilla kasvu ja kansainvälistyminen ja innovaatioiden kaupallistaminen. Hallitustyöskentelyyn Virpi on perehtynyt yrityssparrausten lisäksi suorittamalla Hyväksytty hallituksen jäsen (HHJ) -tutkinnon.

Toimitusjohtaja
+358 50 584 6818
virpi@dmfbusiness.fi

Tommi Rissanen

Tommin intohimon kohteena ovat liiketoimintamallien muutos, liiketoimintaprosessien digitalisointi ja tuotekehityshankkeiden suunnittelu. Hän tuntee perusteellisesti pelien, suoratoistopalveluiden sekä mobiili- ja online-sisältöjen ansaintamalleihin ja jakeluun liittyvät seikat. Tommi on perehtynyt syvällisesti myös digitaalisiin ekosysteemeihin ja alustaliiketoiminnan haasteisiin. Koulutukseltaan Tommi on liiketoimintamallien muutoksesta väitellyt kauppatieteiden tohtori ja hän toimii ELY-keskuksen hyväksymänä Yritysten kehittämispalvelujen asiantuntijana Analyysi-palvelussa ja Konsultointi-palvelussa aihealueilla kasvu ja kansainvälistyminen ja tuottavuus ja digitalisointi.

+358 40 164 5364
tommi@dmfbusiness.fi

Timoteus Tuovinen

Timoteuksella on yli kolmen vuosikymmenen kokemus liikkuvan kuvan liiketoiminnasta kaikilla jakelualustoilla. Digitaalisten sisältöjen tuottaminen ja jakelu ovat Timoteuksen erikoisosaamista, ja hänellä on syvä ymmärrys kuluttajien valintamotiiveista ja käyttäjäkokemuksen merkityksestä sisältöliiketoiminnassa. Timoteus on johtanut startupeille suunnattua yrityskiihdyttämöä ja valmentanut kymmenien erikokoisten yritysten tuote- ja liiketoimintakehitystä. Timoteus toimii ELY-keskuksen hyväksymänä Yritysten kehittämispalvelujen asiantuntijana Konsultointi-palvelun aihealueella markkinointi ja asiakkuudet.

+358 400 622 824
timoteus@dmfbusiness.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Vastaamme sinulle niin pian kuin mahdollista.

Haluatko mukaan tiimiimme?

Haemme jatkuvasti kokeneita liiketoiminnan kehittäjiä mukaan tiimiimme. Meillä yrität, mutta et yksin.

Tarjoamme käyttöösi aktiivisen työyhteisön ja monia käytännön työkaluja, ja sparraamme toinen toisiamme kehittymään. Olemme jokainen yrittäjiä mutta tarjoamme palveluitamme yhteisen vahvan brändin alla.

Edellytämme kaikilta liiketoimintakehittäjiltämme vahvaa osaamista strategiatyöstä, liiketoimintamalleista ja asiantuntijapalveluiden tuottamisesta ja myynnistä. Myös kyky viestiä selkeästi ja ymmärrettävästi erilaisissa yhteyksissä sekä suullisesti että kirjallisesti sekä aito asiakaslähtöisyys ovat meille tärkeitä.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota luottamuksellisesti yhteyttä tai soita kenelle tahansa meistä.