We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft.

Please switch to a more secure browser such as Chrome or Firefox.

Monialaista kokemusta

DMF Business Design on osa Digital Media Finland Oy:tä, joka on toteuttanut menestyksekkäästi liikkeenjohdon konsultointia jo vuodesta 2002. Aiemmin keskityimme digitalisaation aiheuttamiin muutoksiin liiketoiminnassa, ja erityisesti mediaan ja luoville aloille. Toimialarajojen hälventyessä ja teknologioiden kehittyessä asiakaskuntamme on laajentunut. DMF Business Design -nimellä haluamme kuvata kykyämme kehittää organisaatiotasi yhdistelemällä eri osaamisia.

Business design koostuu liiketoiminnan kehittämisen, ihmisymmärryksen (asiakas-, henkilöstö- ja muiden sidosryhmiesi ihmisten), teknologian ja designin menetelmistä, tavasta ajatella ja hahmottaa muutosta. Me haluamme lisätä tähän kuvaan myös vastuullisuuden: liiketoimintaa ei voi tehdä ilman ymmärrystä tekojen eri vaikutuksista.

Yhdistämme eduksesi liiketoiminnan kehittämisen, ihmisymmärryksen, teknologian ja muotoiluajattelun. Se on meidän määritelmämme Business Designille.

Haluatko mukaan tiimiimme?

Haemme jatkuvasti kokeneita liiketoiminnan kehittäjiä mukaan tiimiimme. Meillä yrität, mutta et yksin.

Tarjoamme käyttöösi aktiivisen työyhteisön ja monia käytännön työkaluja, ja sparraamme toinen toisiamme kehittymään. Olemme jokainen yrittäjiä mutta tarjoamme palveluitamme yhteisen vahvan brändin alla. Edellytämme kaikilta liiketoimintakehittäjiltämme vahvaa osaamista strategiatyöstä, liiketoimintamalleista ja asiantuntijapalveluiden tuottamisesta ja myynnistä. Myös kyky viestiä selkeästi ja ymmärrettävästi erilaisissa yhteyksissä sekä suullisesti että kirjallisesti sekä aito asiakaslähtöisyys ovat meille tärkeitä.

Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä kanssamme, ota luottamuksellisesti yhteyttä tai soita kenelle tahansa meistä.