We kindly inform that your browser is no longer supported by Microsoft.

Please switch to a more secure browser such as Chrome or Firefox.

Yritysten kehittämispalvelut – Analyysi ja Konsultointi

Tähtäimessä kasvu, uudistuminen tai kansainvälistyminen? Ota kokenut asiantuntija avuksesi liiketoimintasi kehittämiseen!

Hox! PK-yrityksille suunnatut Yritysten kehittämispalvelut ovat haettavissa vain vuoden 2023 loppuun saakka. Vielä ehdit saada asiantuntijan käyttöösi edullisesti.

Huomisen ajattelumallit yrityksesi kehittämiseen.

Kehitä liiketoimintaasi yhdistämällä ihmisymmärrystä, muotoiluajattelua ja digitaalisia teknologioita

Ihmisymmärrystä, muotoiluajattelua, vahvaa liiketoiminta- ja teknologiaosaamista yhdistävä toimintamallimme auttaa sinua, pk-yrityksen edustaja, kehittämään yritystäsi suunnitelmallisesti ja pitkäjänteisesti. Kun yrityksesi tarvitsee apua asiakaskokemuksen parantamiseen, kansainväliseen tai kotimaan kasvuun, toiminnan tehostamiseen tai uuden innovatiivisen palvelun kehittämiseen, valitse avuksesi asiantunteva ja kokenut konsulttimme.

Toimimme palveluntuottajana ELY-keskuksen pk-yrityksille tarjoamissa Yritysten kehittämispalveluissa.

Konsulttimme ovat käytettävissä Analyysi-palvelussa ja Konsultointi-palvelussa seuraavilla aihealueilla: kasvu ja kansainvälistyminen, tuottavuus ja digitalisointi ja innovaatioiden kaupallistaminen.

Voimme hyödyntää kaikkien konsulttiemme osaamista Yritysten kehittämispalvelujen sopimusehtojen puitteissa.https://www.ely-keskus.fi/web/yritystenkehittamispalvelut/tuottavuus-ja-talous

Analyysi-palvelun kesto on tavallisesti yhden päivän, ja se maksaa yritykselle 260 euroa + alv / päivä.

Konsultointi-palvelun kesto on 2–5 päivää kerrallaan, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv / päivä. Konsultointia voi saada korkeintaan 15 päivää kolmen vuoden aikana.

Yritysten kehittämispalvelut
Elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus